CAREERS

SciBase söker en driven Marketing Communications Manager.

SciBase är ett börsnoterat bolag med starka huvudägare och har en unik produkt för detektion av malignt melanom. De är idag etablerade i ett tidigt skede i ett antal länder via egna säljare eller via distributörer. Nu satsar de också på en fortsatt internationell expansion.

 Arbetsbeskrivning

I ett första skede kommer fokus vara på att driva marknadsföringen mot befintliga marknader samt parallellt arbeta mot nya marknader. Ansvaret innebär att du skall medverka vid framtagandet av en marknadsföringsplan och exekvera denna, samt ansvara för vår kommunikation mot marknaden via traditionella och digitala kanaler. Du skall också vara bekväm med att på bolagets marknader ta ansvar för genomförandet av kongresser, seminarier och symposier eller andra marknadsaktiviteter tillsammans med lokala organisationer. Att säkerställa en effektiv marknadskommunikation och framtagning av relevant marknadsmaterial är naturligtvis givet.

I rollen rapporterar du till ”VP Business Development and Marketing”.

 Om dig

Idag arbetar du troligtvis med en liknande roll med några års erfarenhet. Akademisk utbildning med inriktning på marknadsföring/marknadskommunikation är meriterande.

Du karaktäriseras av att;

·         Du är en kreativ och driven person med fokus på kvalitativa leveranser.

·         Du har en helhetssyn och gillar att samarbeta med andra.  

·         Du gärna har en bakgrund från Medtech- eller Life Science- branschen.

·         Du är väl bevandrad i digital marknadsföring, men har även erfarenhet från traditionella kanaler.

·         Din kommunikativa förmåga är mycket bra och att du talar och skriver svenska och engelska flytande är ett krav.

Andra språk är meriterande.

Har du erfarenhet av PR och Investor Relations är det meriterande.

Drop us a line at job@scibase.com